Επικοινωνία με την επιχείρηση

VICTORIA LAVRANOU PHOTOGRAPHY

Διεύθυνση: Ερμού 53 & Καπνικαρέας 3, Αθήνα (κατόπιν ραντεβού)
Τηλέφωνο:  211 4087400
Κινητό:  6974 342407

Προσφορά:
Μοναδική προσφορά για υψηλής αισθητικής καλλιτεχνικής φωτογράφισης γάμου μόνο από 700€*

Η αγάπη και πάθος της Victoria Lavranou για την φωτογραφία την οδήγησε να βλέπει την φωτογραφία γάμου ή βάπτισης με μια διαφορετική ματιά έτσι ώστε να αντανακλά μια διακριτική κάλυψη των αυθόρμητων στιγμών της πιο ιδιαίτερης μέρας της ζωής σας.

Η πολύχρονη εμπερία της φωτογράφου στο Photoshop αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας  δίνει την δυνατότητα για κάθε είδους επεξεργασία, όπως για παράδειγμα ρετούς προσώπου, απομόνωση θέματος, αλλαγή φόντου, επιχρωματισμό ασπρόμαυρων φωτογραφιών, στήσιμο μακέτας – κολάζ, στήσιμο ψηφιακών άλμπουμ, βελτίωση της φωτεινότητας ή των χρωμάτων των φωτογραφιών σας, ένωση φωτογραφιών, αποκατάσταση φθαρμένων φωτογραφιών, διόρθωση κόκκινων ματιών κλπ.

«Η φωτογραφία είναι το πάθος μου και το επάγγελμα μου» … με αυτό το γνώμονα η Victoria Lavranou αποθανατίζει το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας ώστε οι προσωπικές αυτές στιγμές να μείνουν ανεξίτηλες για μια ζωή.

* Μόνο για τους χρήστες που θα τυπώσουν την προσφορά ή θα αναφέρουν τις ιστοσελίδες topgamos.gr & topprosfores.gr στην επιχείρηση.

Δειτε την επιχειρηση

Προσφορα καλλιτεχνικης φωτογραφισης-Victoria Lavranou Photography

Print Friendly